TIPS!

'Bron',dansk titel Broen, är en svensk-dansk kriminalserie från 2011, som började sändas i SVT den 21 september 2011.Sofia Helin och Kim Bodnia spelar huvudrollerna.Serien vann år 2012 Prix Europa för bästa tv-serie och första säsongen är såld till över 50 länder. Nu har andra säsongen börjat.

Ett lastfartyg på väg genom Öresund kommer plötsligt ur kurs och styr i riktning mot Öresundsbron. Sjöfartsövervakningen i Malmö anropar fartyget men får inget svar. Uppe på den tomma bryggan ekar operatörens anrop. Vems är fartyget och vad finns ombord?När polisen undersöker det övergivna fartyget finner man fem svenska och danska ungdomar fastkedjade och svårt medtagna i lastutrymmet. Detta blir början på en dramatisk brottsvåg som tvingar den svenska och danska polisen att återigen samarbeta och Saga Norén får anledning att söka upp sin kollega Martin Rohde. Med ett okej från Martins chef inleder de båda jakten på de okända förövare som håller på att skapa panik hos allmänheten. Men de jobbar mot tiden. När ska nästa brott begås?
wikipedia, SVT

Hur har jag kunnat missa denna serie!? det har redan kommit fem avsnitt av andra säsongen så dom har jag tittat på en efter andra idag och igår. sjuukt bra! Rekommenderar verkligen. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar