DAG 4, 5 & 6

Fredagen var tänkt att tillbringas på stranden och prova på bl.a stand-up paddling. Men typiskt nog så var det dåligt väder, det regnade och blåste för mycket för att vi skulle kunna vara en hel dag där. Så istället sysslade vi med lite andra sporter i skolan hela dagen. Vi fick även vara med på deras lektioner, tre timmar biologi efter varandra, ohjees :D:DVi provade också på deras skolmat, vilket var helt annorlunda än i vår skola. De hade två köer, en för 'vanlig' mat och en för skräpmat, och de flesta franare valde skräpmaten och sa att om man vill överleva så ska man inte ta den vanliga maten, haha. Så jag käkade typ pitabröd och kebab till lunch, de som inte åt mat satt och åt chips, helt normalt påstod dom att det var att göra så. Helt sjukt ..


På kvällen for alla ut och äta pizza och prova på lazer game, såå kul! gick inte så bra för mig men det var kul att prova på ;)


På lördagen drog Sara, Sherazade, Héloïse, Anaëlle och jag iväg till franska Rivieran! Det var bästa dagen hittills, blev helt kär i hela stället. Vi fick t.o.m simma och det var april(!). Det tog ca. en timme dit med buss och vi fick se så mycket fint på samma gång. Verkligen ett ställe vart jag ska igen!
På kvällen for vi ut på stan, det regnade och var kallt så det var inget vidare. Men fick ju i alla fall hänga med bra folk.
Söndagen bestod av packning och att ta det lugnt bara före vi for iväg till Marseille, sov en natt på hotell och startade resan hem tidigt nästa morgon. Vi kom till Bennäs klockan sex på måndagskvällen och det var så sjukt skönt att träffa alla igen. Borta bra men hemma bäst!
croissanter med nutella, mums!


2 kommentarer:

  1. Fantastiska bilder från la mer, såå fint!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. teenx, jaa he var noo verkligen en upplevelse! :)

      Radera