DET ÄR ÖVER NU

Kan inte fatta att det faktiskt är över, inte en enda skoldag till i PG! 
Både sorligt och roligt på samma gång..det är nu allvaret börjar!

Var hela gårkvällen i skolan och fixade allt inför penkkis som vi hade idag.Vimplar och kort till lärarna skulle fixas och salen dekoreras, programmet skulle vara på klart och alla stationer färdiga.Det blev en lång kväll men det var kul att vara tillsammans alla treor.

Steg upp väldigt tidigt imorse och for iväg till Bennäs för att fixa allt med smink och utstyrseln. Vi hade alltså cirkus som tema och det blev nog helt bra allting. Nu är man helt slut.Men en middag med alla abina och lärare väntar ikväll så det är nog bara att vila upp sig lite så att man orkar. Jeba hej.

Det är så skönt att ha över denna vecka! nåja fredag ännu och jobb som väntar imorgonkväll men sen får jag äntligen ta helg.Alla hörförståelse är undanröjda och dessutom väldigt lyckade sådana också, trodde aldrig i mitt liv att det skulle gå sådär bra i speciellt franska hörförståelsen, det har känts så omöjligt när vi har övat tidigare på lektionerna.
Dessutom fick jag meddelande om att min examensklänning borde anlända när som helst till finland, ska bara hoppas på att den passar också.
Det går bra nu!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar