MÄSSA

Hejsan! Redan från morgonen hämtade vi upp lilltjejerna från villan och styrde kosan mot Activexpo mässan. Det har blivit lite av en vana att besöka den varje år. (Dock var det första gången för Nicken, vet inte vilken sten han har bott under hela sitt liv?)  

Där fick tjejerna träffa bamse, scooby dop och lofus. De fick även leka och härja vid hopptornen. Riktigt kul tyckte dom att det var. Sen kollade vi på modeshow och gick runt och tittade bara. Tyckte att det var väldigt få montrar som intresserade mig i år men passade i alla fall på och köpa 20 ggrs kort till studio Z nu när de hade mässerbjudande. Har ju ändå tänkt börja vara där nu så.

Vi avslutade med lite skräpmat och tjejerna tyckte att det var den bästa dagen på länge så det var ju bra :)
Nu ikväll var vi på besök till fammos och avslutade med abc-häng med gänget och den roligaste appen nujust - Trivia Crack!
Det som är bäst nujust är att jag är ledig imorgon så denna dag betydde inte avfärd mot Vasa utan det tar vi imorgon istället..gonatt.
4 kommentarer:

 1. Ajaj vad händer här. Kikar in flera gånger per dag och hoppas på nya inlägg. Men nejnej, nu får nog Liisi skärpa sig hehe ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha jaaajaaajaaa jag skaa, lovar ;)

   Radera
 2. Buri blogg nu! Ja skådar säkert 100 gang per dag in på bloggen men int händer he na.:D

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha sryyy, ska no snart ;D har så fullt upp nu bara..

   Radera