HELG, TRÄNINGSVÄRK OCH SERIETIPS

Sista jobbdagen är över för detta lov. Näst jag befinner mig i snellman-huset är på jullovet så det känns bra. Har varit ganska tröttsamt att stiga upp 5-6 tiden när jag annars oftast börjar kl 10 när jag går i skolan. Men roligt har det varit att träffa alla arbetskompisar, en vecka räcker bra dock.

Efter jobbet for jag med mamma och syskonen och äta till neste. Sen har jag kollat några avsnitt av Sorjonen. En ny finsk kriminalserie som jag har tänkt kolla igenom. Hittills är den jättebra tycker jag, men så är jag ju fäst vid krimialserier också. Tycker att för att vara en finsk produktion så är den jättebra! Samt att jag får öva finska förståelse också för på arenan var jag kollar finns det ingen textning till svenska. Så den rekommenderar jag.

Går idag förövrigt runt med världens träningsvärk, och säkert ännu värre imorgon. N och jag var nämligen på bodypump igår och det är ett halvår sen vi sist var såå att, det kändes. Blir väl att rutscha nerför trapporna imorgon för att slippa ner..

Ikväll gör vi inte så mycket, Nicklas ska i jobb imorgon så. Trevlig helg på er!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar