PÅ FÄÄLAND FOT

Hejsan! Alltså förra inlägget var inte riktigt sanningsenligt, jo Jemina var på "sleepover" men inte bara sådär annars, nej vi skulle faktiskt ut och resa lite! Vi for till Bergen och hälsa på Julia, men hon fick inget veta så då måsta jag låtsas att vi bara hade lite spontan mitt-i-veckan-häng.

Vi startade imorse från Vasa och flög till Bergen, mellanlandade i Arlanda men det gick smidigt där så vi behövde inte alls vänta något extra. När vi väl kom fram till Bergen så var vi lite oroliga om vi skulle hitta fram till huset men det gick nog så bra så! 

Och OM hon blev förvånad!? Hon/de skulle resa hem nästa vecka så att någon skulle komma och hälsa på denna helg var nog inget hon ens kunde föreställa sig. Vi hade dock bokat biljetter för typ en månad sedan så när hon meddelade att de kommer hem tidigare blev vi lite nervösa om det skulle vara före vi kommer. Men som tur hann vi! :D om ni vill se hela videon när vi överraskade henne kan ni kolla min instagram: feliciaeditsofia

Det känns jättebra att vara här med henne och hennes kompis Nilla, vi ska ha så roligt så! Ps. I'm already in love with this city 💗Inga kommentarer:

Skicka en kommentar