SHOPPING

Igår var det rent ut sagt pissväder här. Det regnade och blåste kallt så inget vidare var det, perfekt för shopping alltså! Det finns massa klädaffärer här, tre olika stora gallerior och sen en massa andra utanför. Tråkigt att man bara är på studerande-budget..så något vidare shopping blev det nog inte för mig men vi besökte små souvenir butiker var jag köpte lite ett som annat. 


Sen drog vi också iväg till IKEA. Det for gratis bussar varje halvtimme från centrum så en sån hoppade vi på. Vi for dit mest för matens skull. Ikeas köttbullar 💗💗 dock har dom ingen potatismos !? Potatis är ju inte alls lika gott haha. Vi sprang jättesnabbt igenom Ikea för ingen skulle egentligen ha något speciellt och sen ville vi hinna med en viss buss.


När vi kom tillbaka till centrum for vi och handla lite godis och sånt att ta med oss hem och så besökte vi också affären flying tiger som har blivit lite av en favorit för mig sen jag besökte den i Tammerfors. Alltså så mycket häftigt finns det där! Köpte någon julklapp åt småflickorna därifrån.

Sen var det ett trött gäng som övervägde att ta taxi hem till lägenheten för så trötta var de. Men istället gick vi i regn och blåst med många kassar upp för den hemska vägen hit till Julia och Nillas lägenhet. Allså jag skämtar inte, de sista 500 metrarna är det bara uppåt, och brant uppåt. Plus en massa trappor. Så resten av kvällen tog vi det endast lugnt. Kollade southpaw som var en jättebra film.


Nu idag ska vi börja dagen med att besöka en jättefin kyrka. Sen är planen nog att bara ta det lugnt, typ alla affärer är stängda idag så vi ska mest packa färdigt för imorgon är det hemresa. Idag är det ju också farsdag så idag tänker vi lite extra på våra pappor som vi inte kan vara med och fira. Grattis till dom 💗


2 kommentarer:

  1. det var ett jättefint foto av far o dotter.ta hand om varandra

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ganska gammal dock ;) jepp!

      Radera